В наличност
AllNutrition FruLove in Jelly – Redcurrent – Диетичен Конфитюр, Разфасовка 1kg
- Модел: 1kg
- Марка: Allnutrition
- Баркод: 5902837745596
30,49 лв.
- Невероятен вкус на червен касис
- Плодовото съдържание е до 80%
- Подсладен с еритритол
- Без добавена захар
- Перфектно допълнение към всички ястия и десерти
- За директна консумация и за печене
- Описание
- Съдържание на продукта
FRULOVE е нова версия на продуктите ALLNUTRITION IN JELLY
FRULOVE IN JELLY ЧЕРВЕН КАСИС се нарича още плод в гел. Frużelina, в която са били потопени цели плодове от касис. Продуктът е получен от най-висококачествени плодове. Можете да използвате FRULOVE IN JELLY REDCURRANT по много различни начини. Като добавка към вафли и палачинки, сладолед, бита сметана, сладкарски маси, кнедли, паста, ориз. Всички плодове са пресни и внимателно подбрани преди обработка.
Касис и неговия произход:
Червено френско грозде, диво френско грозде (Ribes spicatum Robson) – вид храст, принадлежащ към семейство цариградско грозде (Grossulariaceae). Среща се в дивата природа в Европа и Сибир. В Полша е често срещан с изключение на Карпатите, където е рядък. Храстите достигат височина до 2 метра. Те са били ценени заради своите свойства за здраве и грижа от 16 век. В традиционната народна медицина те се използват и за лечение на рани, ревматизъм и дори премахване на лунички или почистване на мазна и склонна към акне кожа.
Свойства на червеното френско грозде:
РЕДИЦА ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ – БОГАТИ НА ВИТАМИНИ C, A, E, PP И K, И БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАЛИЧИЕТО НА ПЕКТИН – НАМАЛЯВАТ НАЛИЧИЕТО НА ЗАХАР В КРЪВТА
ЕСТЕСТВЕНИ АНТИОКСИДАНТИ – НАМАЛЯВАТ ВРЕДНОТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА СВОБОДНИТЕ КИСЛОРОДНИ РАДИКАЛИ И ПО ТОЗИ НАЧИН ПРЕДПАЗВАТ ОРГАНИЗМА ОТ РАЗВИТИЕТО НА РАЗЛИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ
РЕГУЛИРАНЕ НА ЧРЕВНАТА ФУНКЦИЯ – ИМА ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО ПЕКТИН, Т.Е. ФИБРИ (РАЗТВОРИМИ), КОИТО ПОМАГАТ ЗА РЕГУЛИРАНЕ НА ЧЕРВАТА И ПОДДЪРЖАНЕ НА ПРАВИЛНИЯ БАЛАНС НА ЧРЕВНАТА МИКРОФЛОРА
ПОВИШАВА ИМУНИТЕТА НА ОРГАНИЗМА – БЛАГОДАРЕНИЕ НА БОГАТСТВОТО НА ВИТАМИН С, КОЙТО В СЪТРУДНИЧЕСТВО С ВИТАМИН Р СЕ УСВОЯВА ПО-ДОБРЕ В ОРГАНИЗМА
СТИМУЛИРАНЕ НА АПЕТИТА – ИЗПОЛЗВАТ СЕ ЗА ПОВИШАВАНЕ НА АПЕТИТА НА ПРИДИРЧИВИ И БОЛНИ ХОРА

